Tag på tidsrejse med historisk bueskydning på Børglum Kloster

dato

Oplev spændingen ved historisk bueskydning i de smukke omgivelser på Børglum Kloster. Lørdag den 19. oktober 2024 kan du deltage i en unik dag fyldt med bueopvisninger, langskydning og muligheden for selv at prøve kræfter med bueskydning. Arrangementet er for alle og tilbyder en rejse tilbage i tidens fascinerende verden.

Børglum Kloster, med sin 1000 år gamle historie, danner den perfekte ramme for en dag dedikeret til bueskydning. Deltagerne vil få mulighed for at opleve stemningen fra fortiden i klosterets historiske omgivelser, mens de lærer om bueskydningens lange og spændende historie.

Program for dagen

Dagen begynder kl. 10.00 med en introduktion til den historiske buelejr og formidling. Herefter følger en spændende bueopvisning af Ydalir, inden buebanen åbner for gratis instruktion. Efter frokostpausen i buelejren fortsætter programmet med flere opvisninger og mulighed for at deltage i clout skydning, hvor der skydes over 137 meter.

Programmet afsluttes med endnu en session i den historiske buelejr, hvor der gives indsigt i bueskydningens betydning gennem tiden.

Historisk kontekst og oplevelser

Børglum Kloster har spillet en central rolle i Danmarks historie, fra vikingetiden til reformationen. Klosteret blev opført af Augustinermunke og senere overtaget af Præmonstratensermunke. Gennem tiden har det været et kongeligt krongods og er nu en privat ejendom fyldt med udstillinger og kulturelle oplevelser.

Under besøget kan gæsterne nyde et måltid i Café Vognporten og fortsætte deres opdagelse af områdets kunst, kultur og historie.

For yderligere information om Børglum Kloster og dets historie, kan du besøge deres hjemmeside www.boerglumkloster.dk.

Praktisk information
Dato: Lørdag den 19. oktober 2024
Tid: Kl. 10.00
Sted: Børglum Kloster, Børglumklostervej 255B, 9760 Vrå
Entré: 95-550 kr
Kontakt: info@boerglumkloster.dk / +45 98 99 40 11
Mere information: Kunst og historie i Løkken

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut