Revisorassistent til LandboNord

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Står faglig og personlig udvikling, work-life balance og et godt arbejdsmiljø højt på din karriere-ønskeseddel? Så kan du nu blive en del af LandboNord, hvor digitaliseringen står højt på dagsordenen, og hvor vi løfter i folk for at give vores kunder den bedste service.

Vi har nemlig travlt og elsker at få nye med ombord…

Derfor søger vi nu en revisorassistent, hvor vi, alt efter dine ønsker til geografi, kan tilbyde dig ansættelse på et af vores tre kontorer i Brønderslev, Fjerritslev og Randers.

Vi er en ambitiøs rådgivningsvirksomhed med ca. 250 medarbejdere, hvor du ville blive en del af LandboNords økonomirådgivning.

Som revisorassistent ved os, vil:
Dine kundeopgaver spænde bredt med mange forskellige kasketter i rollen og stor berøringsflade. Du vil få et tæt samarbejde med vores økonomirådgivere, hvor i sammen skal give kunden den bedste rådgivning indenfor regnskab, økonomi og skat samt deltage i processen mod en mere digital hverdag både internt og eksternt. Derudover kan du se frem til en opgavepalette indenfor:

  • Bogføring og controlling
  • Afstemning og indberetning af moms
  • Udarbejdelse af periode- og årsregnskab
  • Udarbejdelse af skatteopgørelse

”Da jeg søgte arbejde, ville jeg helst være et sted, hvor der var tæt kundekontakt. Vi er med kunden hele vejen rundt, og det synes jeg er fedt!” – Sisse, revisorassistent i LandboNord.

Hvad kan du forvente af os?

  • Gensidig fleksibilitet med frihed under ansvar, der kan bidrage til et arbejde, der hænger sammen med både familieliv, kærestetid og fritid
  • Grundig onboarding og gode kollegaer, der glæder sig til at grine sammen med dig og altid er klar med en hjælpende hånd
  • Rig mulighed for at udvikle dig – fagligt såvel som personligt
  • Høj prioritering af sundhed og trivsel

”Her i LandboNord er der en accept af, hvor du er i livet, og hvem du er som person. Man behøves ikke kunne alt fra starten. Her tror vi mere på, at det vigtigste er, du har lysten og viljen, for så skal vi nok lære dig resten.” – Karin, revisorassistent i LandboNord.

Hvad kommer du med?
Vi ser gerne, at du kan dit kram indenfor regnskab og skat, hvilket gør dig i stand til at levere kundetilpassede løsninger af høj faglig kvalitet. Du har en regnskabsmæssig uddannelse og gerne kombineret med praktisk erfaring som fx økonomi– eller revisorassistent, økonomimedarbejder eller lignende.

Desuden forestiller vi os, at du har et falkeblik, der holder styr på opgaverne, og en skarp næse for, hvilken opgave, du skal starte med.

Ansøgning og spørgsmål
Hvis du kan se dig selv i stillingen og har lyst til at blive en del af et solidt og fagligt stærkt miljø, så send os din ansøgning snarest. Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte en af vores afdelingsledere.

Brønderslev: Jesper Frisgaard telefon 2149 5559

Fjerritslev: Kenneth Rieks Jakobsen telefon 2118 8408

Randers: Birgitte Elgaard telefon 2164 1437


Vi holder samtaler løbende, og jobopslaget fjernes når, vi har fundet den rette kandidat.

Du søger stillingen ved at registrerer dig i vores rekrutteringsdatabase og uploade dit CV og din ansøgning via LandboNords hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

LandboNord, Erhvervsparken, 9700 Brønderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.landbonord.dk/ln-karriere/revisorassistent

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840024

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet