Revisor med interesse og erfaring indenfor selskaber, regnskab og skat til LN Erhverv

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at servicere vores mange spændende små og mellemstore kunder indenfor andre erhverv? Så er du måske vores nye kollega i et professionelt team, der arbejder tæt sammen om at give kunderne den bedste rådgivning.

Jobbet

Som revisor i LN Erhverv, bliver du en del af LandboNords ØkonomiRådgivning. I LN Erhverv servicerer vi en lang række kunder og virksomheder i et bredt udvalg af brancher og størrelser. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi har respekt for hinandens forskelligheder og hjælper hinanden. Du får din egen kundeportefølje, og vi tilbyder dig en række spændende muligheder, samtidig med du bliver en del af et kompetent og engageret rådgivningsteam, der skaber resultater gennem en fælles indsats.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

  • Skatterådgivning, både til selskaber og kunder med anvendelse af virksomhedsordningen
  • Økonomisk rådgivning og regnskabsmæssig assistance
  • Udarbejdelse af årsrapporter og skatteregnskaber
  • Rådgivning om digitale produkter

Om dig

Du har erfaring med servicering af ejerledede virksomheder, og har stor viden om udarbejdelse af selskabsregnskaber og reglerne i virksomhedsordningen. Du formår at sætte dig ind i kundens forretning, behov og ønsker samt yder en velkvalificeret service, der giver værdi for kunden. Du har et skarpt blik for kundernes behov og omsætter dem til konkrete løsningsforslag.

Du har sandsynligvis en regnskabsmæssig uddannelse på HD-niveau eller lignende, og har som minimum fem års erfaring fra en revisions- og rådgivningsvirksomhed.

Attraktive ansættelsesforhold

Vores medarbejdere er vigtige for os. Vi fokuserer på langsigtet medarbejdertilknytning, og tilbyder personlig udvikling, uddannelse og faglig opdatering i et fleksibelt ansættelsesforhold, hvor vi lægger stor vægt på balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Om os

Trivsel og work-life-balance vægtes derfor meget højt - det skal være sjovt at gå på arbejde. Kundeporteføljen består af små- og mellemstore virksomheder herunder mange selskabskunder, som vi bl.a. leverer rådgivning og regnskabsassistance til. Vi lægger vægt på at være tæt på kunderne og der hvor værdien skabes.  

Søg stillingen

Ønsker du at høre mere om stillingen inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte, Statsautoriseret Revisor Claus Bjørnlund på tlf. 2946 2246 eller HR Business Partner Lene Bach på tlf. 9624 1759.

Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt og vil løbende vurdere de indkomne ansøgninger - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Du søger stillingen ved at registrerer dig i vores rekrutteringsdatabase og uploade dit CV og din ansøgning via LandboNords hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

LandboNord, Erhvervsparken, 9700 Brønderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.landbonord.dk/ln-karriere/br%C3%B8nderslev-revisor-til-ln-erhverv

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5839961

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet