Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Vrå - fredag den 6. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Vrå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aalborg, Nørresundby & Brønderslev – mulig tricktyv udgiver sig for at være VVS-mand

Nordjyllands Politi modtager i øjeblikke en del anmeldelser omkring en person, som udgiver sig for at være VVS’er, der skal lave varmekontrol i boligen. Dette er sket i Aalborg, Nørresundby og Brønderslev.

Torsdag den 5. august ved 19-tiden blev en ældre herre fra Brønderslev eksempelvis udsat for tricktyveri fra en ukendt gerningsmand, som udgav sig for at være VVS’er, der skulle udføre varmekontrol i hans bolig.

Tricktyven var iført arbejdstøj og instruerede forurettede i at kontrollere nogle varmerør i køkkenet. Men da forurettede så sig om, var tricktyven forsvundet med et antal kontanter, som forurettede havde haft liggende i stuen.

Signalementet på tricktyven lyder: mand, 30-45 år, dansk talende og dansk af udseende, alm. af bygning, 180-190 cm høj, sort tøj, sort kasket eller hue og mundbind. Hvis du har set noget mistænkeligt, så ring 114 med oplysninger til politiet.

 

Sådan undgår du tricktyveri i hjemmet

  1. Vær kritisk
  2. Anmod om vedkommendes ID
  3. Anmeld mistænkelige forhold til politiet
  4. Advar gerne din omgangskreds om den aktuelle tricktyv

Læs mere om at undgå tricktyveri i hjemmet på dkr.dk

 

Bollehede – indbrud i sommerhus

Et indbrud fandt sted på Tuenvej i Bollehede onsdag den 4. august kl. 00:00, hvor en ukendt gerningsmand aflistede ruden i hoveddøren til et sommerhus. Blandt de stjålne genstande var en Dewalt Bordsav, Flækøkse Granfoss, Kähler vase og en knivblok. Indbrudstyven forlod gerningsstedet ad hoveddøren, hvorefter han satte den aflistede rude i døren igen.

Har du set mistænkelig færden på Tuenvej i Bollehede? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Hjørring – spiritusbilist anholdt

Torsdag den 5. august standsede politiet en bilist til kontrol på Skallerupvej i Hjørring.

Føreren af bilen – en 56-årig mand – blev i den forbindelse instrueret i at deltage i en alkometertest grundet mistanke til påvirket kørsel. En test, der desværre gav udslag. Bilisten havde tilsyneladende indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var tydeligt over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Øster-Vrå – narkopåvirket bilist anholdt

En bilist blev standset til kontrol på Brønderslevvej i Øster-Vrå torsdag den 5. august ved 17-tiden.

Politiet henvendte sig her til føreren af bilen – en 50-årig mand. Betjentene bed mærke i, at der var en genkendelige lugt af hash fra bilens kabine, hvorfor man instruerede bilisten i at deltage i en narkometertest. Testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for eller under kørslen – hvilket der er en nulgrænse for i Danmark.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, hvorefter man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi