Hjørring Kommune: Bliv en del af døgntilbuddet Minilund – vi søger netop nu en social- og sundhedsassistent som dag- og aftenvagt på 30-34 timer eller andet timetal efter aftale - Genopslag

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bliv en del af døgntilbuddet Minilund – vi søger netop nu en social- og sundhedsassistent som dag- og aftenvagt på 30-34 timer eller andet timetal efter aftale - snarest mulig
Vil du være med til at give borgere med demenslignende- og psykiatriske udfordringer mulighed for at mestre deres liv ud fra egne værdier og ønsker? Så er det dig, vi er på udkig efter.  

Minilund er et nyt tilbud for borgere med demenslidende- og psykiatriske udfordringer, hvor fokus er rettet mod mennesket, ”liv, glæde og meningsfuldhed” fremfor sygdom.

Minilund er et tilbud til tre beboere, med behov for et særligt tilbud i en enhed, hvor man er delvist adskilt fra Lundgårdens øvrige beboere. Der er tale om borgere, der har store kognitive og adfærdsmæssige udfordringer i forhold til samvær med andre og deres omgivelser.


Besøg Minilund
Kom og besøg os, hvor du får mulighed for at få et nærmere indblik i Minilund via en uforpligtende snak med medarbejdere fra Minilund.

Vi er beliggende i Ældrecenter Lundgårdens Demensby, Stadionvej 6, 9760 Vrå.  
 
Du bliver en del af team på ca. 13 medarbejdere som er sammensat af en sygeplejerske, fysioterapeut, pædagoger og social- og sundhedsassistenter, der alle er med til at skabe en meningsfuld hverdag for mennesker med demens. Vores fælles kerneopgave er:
 
at sikre, at beboerne får mulighed for at leve et trygt og værdigt liv.

Dine arbejdsopgaver
Som social- og sundhedsassistent vil dine opgaver været centreret omkring sundhedsfaglige indsatser hvor du er systematisk og vedholdende i opfølgningen. Du er i stand til at skabe overblik og prioritere mellem opgaverne i dagligdagen. Dine gode skriftlige kompetencer bruger du til at dokumentere og evaluere indsatser igennem CURA. Du er engageret og tager medansvar for teamets fælles opgaveløsning på tværs af fagligheder og ser muligheder i en foranderlig hverdag.


En hverdag på Minilund  
På Minilund vil du opleve en varm og nærværende arbejdsplads, hvor der både drages omsorg for beboerne og kolleger imellem. Dine arbejdsopgaver vil være mangeartede, men vores fornemmeste opgave er at støtte og vejlede beboerne, således de oplever muligheden for at vedligeholde, generhverve og/eller nyerhverve kompetencer i egen livsførelse. Det er derfor vigtigt, at du er robust, rolig, rummelig, empatisk og ansvarsfuld samt har interesse for og erfaring med demente.  

Beboerne har ofte behov for 1-1 kontakt, hvorfor der vil være tid til at drage omsorg og nærvær og her kommer dine relationskompetencer i spil. Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk tilgang og med fokus på Tom Kitwoods personcentrerede teori, således beboerne føler sig respekteret, forstået og anerkendt. 
Som medarbejder er du ydmyg, har respekt for beboernes selvbestemmelse, kan håndtere, rumme og mestre kaos og frustration hos beboerne.

Ydermere har vi megen fokus på teamsamarbejde, og vi er alle ansvarlige for udførelsen af de tvær- og flerfaglige konferencer samt udarbejdelsen af handleplaner for teamet. Teamsamarbejdet er forudsætning og ansvaret skal sikre, at vi får en systematisk, struktureret og opfølgende arbejdsgang, der understøtter liv, glæde og meningsfuldhed”
 
Alle beboerne på Minilund er unikke, og vi tager altid afsæt i den enkeltes ønsker, drømme og mål. Der vil kunne indgå dag- og aftenvagter.

 Vi tilbyder dig:

  • En varm og nærværende atmosfære.  
  • Tid til den enkelte beboere.    
  • Et tvær- og flerfagligt miljø med sparring, samarbejde og kompetenceudvikling.  
  • Udfordrende og varierende arbejdsopgaver.   
  • Rig mulighed for at præge samt have ansvar for arbejdsgangen og rammerne.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig. Kig forbi, men ring forud på tlf. 41 22 52 11


Praktiske oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du er interesseret i at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Louise Hjermitslev på tlf.: 4122 5211 eller Lone Trolldenier Larsen på tlf.: 7233 5202

Ansættelsessamtaler
  • Ansøgningsfrist er onsdag d. 4. oktober 2023
  • Samtaler forventes afholdt mandag d. 9. oktober 2023


Hjørring Kommune har røgfri arbejdstid
Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden - hverken inde eller ude.


Send ansøgning online
Du sender din ansøgning, CV og relevante bilag via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen ved at trykke på knappen "Send ansøgning".


 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hjørring Kommune, Stadionvej 6, 9760 Vrå

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://hjoerring.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=c09faef2-22fd-4ca5-9984-7aa460039630

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5907363

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet