Hjørring Kommune: Bliv en del af Ældrecenter Lundgården – hvor vi netop nu søger en social- og sundhedshjælper som dagvagt på 37 timer pr. uge eller efter aftale - Genopslag

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at give borgere på Lundgården mulighed for at mestre deres liv ud fra egne værdier og ønsker? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Ældrecenter Lundgården er et tilbud for borgere med somatiske og demensudfordringer, hvor fokus er rettet mod mennesket, ”liv, glæde og meningsfuldhed” fremfor sygdom. Der er tale om borgere, der har somatiske, kognitive og adfærdsmæssige udfordringer.

Du bliver en del af et velfungerende team, hvor medarbejdere i dagvagten nu styrkes og sammen medvirker til en meningsfuld hverdag for mennesker med somatiske og demens udfordringer. Vores fælles kerneopgave er:
at sikre, at beboerne får mulighed for at leve et trygt og værdigt liv.

Dine arbejdsopgaver
Som social- og sundhedshjælper vil dine opgaver været centreret omkring sundhedsfaglige indsatser hvor du er systematisk og vedholdende i opfølgningen. Du er i stand til at skabe overblik og prioritere mellem opgaverne i dagligdagen. Dine gode skriftlige kompetencer bruger du til at dokumentere og evaluere indsatser igennem CURA. Du er engageret og tager medansvar for teamets fælles opgaveløsning på tværs af
fagligheder og ser muligheder i en foranderlig hverdag


En hverdag på Ældrecenter Lundgården
På Lundgården vil du opleve en varm og nærværende arbejdsplads, hvor der både drages omsorg for beboerne og kolleger imellem. Dine arbejdsopgaver vil være mangeartede, men vores fornemmeste opgave er at støtte og vejlede beboerne, således de oplever muligheden for at vedligeholde, generhverve og/eller nyerhverve kompetencer i egen livsførelse. Det er derfor vigtigt, at du er rolig, rummelig, empatisk og ansvarsfuld samt har interesse for og gerne erfaring med ældre.

Beboerne har ofte behov for kontakt, hvorfor det er altafgørende, at du kan drage omsorg og nærvær og her kommer dine relationskompetencer i spil. Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk tilgang og med fokus på Tom Kitwoods personcentrerede teori, således beboerne føler sig respekteret, forstået og anerkendt. Som medarbejder er du ydmyg, har respekt for beboernes selvbestemmelse, kan håndtere, rumme og mestre kaos og frustration hos beboerne.

Der er stort fokus på teamsamarbejde, og vi er alle ansvarlige for udførelsen af de tvær- og flerfaglige konferencer samt udarbejdelsen af handleplaner for teamet. Teamsamarbejdet er forudsætning og ansvaret skal sikre, at vi får en systematisk, struktureret og opfølgende arbejdsgang, der understøtter liv, glæde og meningsfuldhed.

Vi tilbyder dig:

  • En varm og nærværende atmosfære.  
  • Oplæring og introduktion til arbejdet i Demensbyen.
  • Et tvær- og flerfagligt miljø med sparring, samarbejde og kompetenceudvikling.  
  • Udfordrende og varierende arbejdsopgaver.   
  • Rig mulighed for at præge samt have ansvar for arbejdsgangen og rammerne.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig. Kig forbi ring forud på tlf.: 41 22 52 11 eller på tlf.: 72 33 52 03.

Praktiske oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du er interesseret i at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne-Louise Lind Hjermitslev på tlf.: 41 22 52 11 eller sygeplejerske Maria Rump på tlf.: 72 33 52 03


Ansættelsessamtaler:
  • Ansøgningsfrist er onsdag d. 4. oktober 2023
  • Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 10 oktober 2023

Hjørring Kommune har røgfri arbejdstid
Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden - hverken inde eller ude.


Send ansøgning online
Du sender din ansøgning, CV og relevante bilag via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen ved at trykke på knappen "Send ansøgning".


Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hjørring Kommune, Stadionvej 6, 9760 Vrå

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://hjoerring.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=d8f2af96-4930-4a15-a78a-f97eebe95318

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5907347

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet