Faglært ernæringsassistent til idræts- og konferencecenter i udvikling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På grund af travlhed og fyldte ordrebøger har vi brug for endnu en kollega til at indgå i den daglige drift. Er du faglært ernæringsassistent, og har du lyst til at være en del af et velfungerende køkken i et hus fyldt med god energi og mange forskellige gæster – så er det måske dig, vi har brug for.

Idrætscenter Vendsyssel er et stort og moderne idrætscenter med udendørs baner, 3 idrætshaller og fitnesscenter samt hotel med 32 værelser og møde- og konferencefaciliteter. Samtidig er vi hjemsted for byens idrætsliv, et samlingspunkt for byens borgere og leverer mad ud af huset på daglig basis.

Derfor har vi altid gæster i huset – fra tidlig morgen til sen aften. Og køkkenet sørger for sund, nærende og lækker forplejning til vores mange mødedeltagere, sportsgrupper, fester i og udenfor huset samt centrets øvrige gæster.

Vi tilbyder

 • Fuldtidsstilling i et hus, hvor ikke to dage er ens
 • Godt arbejdsmiljø med glade kolleger
 • Løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst
 • Pension
 • Frokostordning

Din profil

Arbejdsopgaverne ligger primært i det kolde køkken, men du skal være indstillet på også at tage del i køkkenets andre opgaver i form af anretning, opvask, rengøring, kundebetjening i caféen osv.

Du bliver en del af vores team i køkken, som p.t. består af 5 kokke, 4 køkkenassistenter,  elev samt flere køkkenmedhjælpere. Du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene, samtidig med at vi har stor fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel.

Vi forventer at du:

 • er faglært ernæringsassistent
 • har erfaring med produktion af mange samtidige kuverter
 • kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde for at opnå de bedste resultater
 • kan tænke klart i pressede situationer
 • tager del i ekspedition af kunder i vores café
 • er serviceminded
 • er mødestabil og har et godt humør

Vi har åbent alle ugens 7 dage og du skal derfor forvente skiftende arbejdstider, herunder også aften- og weekendarbejde.

Vi ønsker at være en inkluderende arbejdsplads med plads til forskellighed. Vi opfordrer derfor alle til at søge uanset køn, alder, etnicitet, religion eller seksualitet. Der indhentes børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Ansøgning

Er du en holdspiller og kan se dig selv spille med på ovenstående, skal du sende dit CV til morten@ic-vendsyssel.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Morten Villadsen på tlf. 60383104. Du kan læse mere om Idrætscenter Vendsyssel på
ic-vendsyssel.dk

Ansættelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person. Vi holder løbende jobsamtaler og lukker opslaget, når den rette er fundet.

 

Idrætscenter Vendsyssel er indrettet med faciliteter, du kun finder ganske få steder i landsdelen. Her har vi alt under ét tag! Det gør os til det naturlige mødested for sportsfolk, foreninger, erhvervsfolk og såvel private som offentlige virksomheder samt institutioner.

Vi tilbyder oplevelser lige fra motion og sundhed til ferie, kultur, træningslejre, events og mødefaciliteter. Vi tror på at succes smitter og samarbejder gerne med andre om at skabe succesfulde oplevelser.

Vi strækker os langt for vores gæster. Derfor vender rigtig mange tilbage!

Idrætscenter Vendsyssel er en selvejende institution, lokalt funderet og det sted, byens borgere forsamles. Vores nærmeste nabo er den ny Vrå Skole & Børnehus - med 500+ elever - som er taget i brug i december 2021. Vrå er en attraktiv by i positiv udvikling, tæt på naturen og med kort tilkørsel til motorvej E39 mellem Hjørring og Aalborg.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej, 9760 Vrå

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5997915

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet