ESV taber til skarpe Skovbakken

Profilbillede
dato

Elitesport Vendsyssel var værter i 1. divisionskampen i håndbold lørdag i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå. Men det meste foregik på gæsternes præmisser, og derfor endte kampen med en sejr til Skovbakken på 31-36 (14-16 ved halvleg).

Lørdag i Idrætscenter Vendsyssel tog ESV mod gæsterne fra Skovbakken, og det skulle blive et intenst opgør med toppræstationer fra begge hold.

Efter en nogenlunde jævnbyrdig 1. halvleg, blev kampen spændende i de første minutter efter pausen. Skovbakken ragede i løbet af få minutter tre udvisninger til sig, og på et straffekast bragte Oliver Prince Elitesport Vendsyssel foran med 17-16 – den første føring til hjemmeholdet siden kampens første minutter.

Derefter fulgtes holdene så nogenlunde ad frem til midten af 2. halvleg, hvorefter antallet af fejl og brændte chancer hos hjemmeholdet steg, mens Skovbakken scorede på næsten hvert eneste angreb.

Til slut gik der lidt Hawaii-bold i opgøret, da udesejren var en given ting.

For tilskuerne var det en blandet fornøjelse af følge hjemmeholdet. Det var fine ting indimellem af blandt andet fløjspillerne Mathias Haugen og Mads Espensen, og Oliver Prince formåede endnu en gang at blive ESV’s topscorer – blandt andet fordi han måtte træde til som straffekastskytte, efter at både Nicolai Andersen og Daniel Holmen havde brændt.

Men den håndboldmæssige oplevelse leverede Christian Meklenborg fra gæsterne. Ikke blot fordi han med 11 mål blev kampens mest scorende spiller. Men fordi han med sin ubesværede stil, store overblik og kølige afslutninger var en nydelse at se på.

Målscorere:

Elitesport Vendsyssel: Oliver Prince 8, Thomas Steffensen 5, Nicolai Andersen 4, Mads Espensen, Mathias Hauge, Christian Lykke og Steffan Stollig hver 3, Daniel Holmen og Mikkel Krogshede hver 1.

Skovbakken Håndbold: Christian Meklenborg 11, Mads Guldborg og Mikkel Pedersen hver 5.

Kilde: Redaktionen