Døgnrapporten i Vrå: tirsdag den 31. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Vrå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

To færdselsuheld på grund af tåge

Tirsdag morgen kort før kl. 0800 skete der to færdselsuheld på Sandmosevej ved krydset Veskystvejen. På stedet var der tæt tåge og første uheld var en bil, der på stedet bremsede for sent og gled i grøften. Umiddelbart efter kom der en motorcykel kørende på samme sted. Han fik ikke bremset i tide og kørte ind i et vejskilt. Ingen af de to trafikanter kom til skade ved uheldet.

Narkopåvirket bilist

Tirsdag formiddag kl. 1041, blev der standset en bilist på Mejlbyvej i Nørager. Da politiet kontaktede føreren kunne han ikke fremvise et gyldigt kørekort. Der var der en fornuftig forklaring på. Han var frakendt førerretten og måtte således slet ikke køre bil. Han var i øvrigt også påvirket af euforiserende stoffer. Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve, der vil vise hvilket stof han var påvirket af.

Indbrud i landejendom

I løbet af den sidste uges tid er der lavet indbrud på en går på Vråvej i Vrå. En ukendt gerningsmand havde indfundet sig på stedet og fra fyrrummet var der blandt andet stjålet en brænder og et styresystem til fyret. Der er tale om en samlet værdi på ca. 1000,- kr. for det stjålne.
Der var ikke nogen spor af gerningsmanden på stedet.


Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi