Bo Zinck er ny cheftræner i Vendsyssel FF

Foto: Vendsyssel FF. Med øjeblikkelig virkning tiltræder Bo Zinck og afholder sin første træning med holdet i dag.
Profilbillede
dato

Vendsyssel FF har i dag offentliggjort, at de har indgået en aftale med Bo Zinck som ny cheftræner.

Bo Zinck træder ind i rollen efter Henrik Pedersen, der blev solgt til Sheffield Wednesday den 20. oktober. Med øjeblikkelig virkning tiltræder Bo Zinck og afholder sin første træning med holdet i dag.

Bestyrelsesformand Jacob Andersen udtrykker stor tilfredshed med ansættelsen:

”Vi er meget glade for, at vi i dag kan præsentere Bo Zinck som ny cheftræner i Vendsyssel FF. Vi har et solidt kendskab til Bo gennem hans indsats i henholdsvis Thisted FC, Jammerbugt FC og Fortuna Hjørring. Bo er efterhånden en erfaren herre i dansk fodbold og har en yderst kompetent og faglig stærk tilgang til trænergerningen. Sammen med det øvrige trænerteam skal Bo løfte os sportsligt over de kommende sæsoner og på den korte bane gøre alt for, at Vendsyssel FF spiller sig ind i top-6 og forårets oprykningsspil.”

”Vi har haft et meget kvalificeret felt af kandidater til jobbet og været bredt omkring. Vi har været forbi flere runder med de stærkeste af kandidaterne, så det har været i skarp konkurrence, at valget er faldet på Bo. Bo er som nævnt, først og fremmest en faglig dygtig og kompetent trænerkapacitet, og ligeledes har det haft betydning, at Bo kender ligaen indgående og endvidere er fra lokalområdet. Derfor er vi glade for, at vi i dag kan byde Bo velkommen Vendsyssel FF, og vi glæder os alle til samarbejdet.”

Bo Zinck selv ser frem til udfordringen:

”Jeg har ikke været et sekund i tvivl om, at den her mulighed skulle forfølges efter mange gode snakke med Jacob Andersen. Vendsyssel FF ligger mig rigtig nært i og med, jeg i mange år har fulgt klubben tæt og kender de fleste i og omkring klubben, herunder flere nuværende spillere som jeg har haft i min tid som cheftræner i Jammerbugt.”

”Jeg kommer til klubben som mig selv, og der kommer jeg til at være tydelig både på og udenfor banen. Jeg kommer ikke for at lave en kæmpe spillemæssig revolution. Henrik Pedersen og David Olsen har skabt et fantastisk godt fundament de seneste sæsoner, som jeg skal bygge videre på og forfine. Man kan altid blive mere tydelig i sin spillestil, blive bedre til at søge målet, spille mere direkte, skabe flere chancer osv. - og det er det arbejde jeg glæder mig at gå i gang med.”

Bo Zincks første kamp som cheftræner for Vendsyssel FF finder sted lørdag den 4. november på hjemmebane mod B93. 

Kilde: Vendsyssel FF