Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Vrå - onsdag den 2. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Vrå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aalborg – Anholdelser efter drabsforsøg


Nordjyllands Politi skred tirsdag d. 1. juni 2021 kl 08.23 til anholdelse af to mænd, som man mistænker for at være involveret i en skudepisode på Hadsundvej i Aalborg d. 21. marts 2021. Flere anholdelser i sagen er på vej.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg – tre personer anholdt for salg af ulovlig narkotika


Onsdag den 26. maj om aftenen førte to betjente patruljevogn ad Skibsbyggerivej i Aalborg, da de lagde mærke til noget mistænkeligt.

 

En personbil i nærheden holdt ind til siden, hvorefter en mand – med hastige skridt – gik hen til køretøjets vindue ved forreste passager af bilen, hvor der igennem den åbne siderude blev udvekslet noget. Forløbet tog et par sekunder, og så var både manden og bilen på vej videre.

Det vakte omgående mistanke til salg af ulovlig narkotika.

Betjentene fulgte derfor efter køretøjet, som man kort efter standsede til kontrol. I bilen traf politiet tre personer: bilens fører, forreste medpassager og en passager på bagsædet.

Adspurgt om at fremvise sit kørekort fortalte føreren af bilen, at han havde glemt sit kørekort. Han oplyste desuden, at han for et par dage siden var blevet standset af politiet, hvor han havde fået en bøde for ikke at medbringe sit kørekort. Føreren oplyste derefter hans navn og CPR-nr., som viste, at han var en 27-årig mand.

Forespurgt om han havde narkotika på sig, oplyste føreren, at dét havde han bestemt ikke.

Betjentene noterede dog, at han virkede nervøs.

De sigtede derefter føreren af bilen for salg af narkotika, hvorefter man informerede de tre personer om, at politiet nu ville visitere dem og ransage køretøjet.

Forreste passager i bilen viste sig at have 9,97 gram hash på sig, mens yderligere 3,2 gram hash blev fundet på bagsædet af bilen. I bilens midterkonsol fandt politiet desuden en række pengesedler – i alt 1.900 kroner. Betjentene fandt her også en mobil, som hverken føreren eller de to passagerer ville vedkende sig. Under bilens himmel fandt betjentene yderligere 3,2 gram hash og en ulovlig kniv.

Alle tre personer blev derefter sigtet og anholdt for salg af narkotika. Føreren af bilen blev ligeledes sigtet for brud på knivloven. Føreren blev samtidigt informeret om, at bilen ville blive beslaglagt med henblik på yderligere ransagning.

Kort efter ankom endnu en patruljevogn til stedet. En af betjentene fra denne patruljevogn genkendte føreren af bilen som værende identisk med en person, som hun havde efterlyst i forbindelse med en anden sag, der omhandlede kørsel uden førerret.

 

Det viste sig, at føreren af bilen havde givet politiet et CPR-nr. og navn, der tilhørte en anden person.

Politiet sigtede derfor yderligere føreren af bilen – som faktisk var 21 år gammel, og ikke 27, som han ellers havde påstået – for at angive forkerte personoplysninger til politiet samt for kørsel uden gældende førerret.

 

Føreren af bilen blev alt i alt sigtet og anholdt for følgende:

  • Salg af narkotika
  • Brud på knivloven
  • At angive forkerte personoplysninger til politiet
  • Kørsel uden førerret

De to passagerer blev ligeledes sigtet og anholdt for salg af narkotika.

 

Sammenlagt konfiskerede politiet i alt 16,37 gram hash i forbindelse med hændelsen – med henblik på destruktion. 


Alle tre sigtede kan nu se frem til et retsligt efterspil.

 

Øster-Vrå – indbrud i værksted


Mellem mandag den 31. maj kl. 18:00 og tirsdag den 1. juni kl. 08:30 fandt et indbrud sted i et værksted på Hjørringvej i Øster-Vrå. En ukendt gerningsmand skaffede sig adgang til værkstedet, hvorefter man blandt andet stjal to kasser med to sømpistoler samt en sav.

 

Har du set mistænkelig færden på Hjørringvej i Øster-Vrå? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Asaa – indbrud i bolig


En gulvlampe, et armbåndsur or en Ipad – dét var blandt de stjålne genstande, da en indbrudstyv slog til på Havnegade i Asaa tirsdag den 1. juni i tidsrummet 10:00-12:00. Indbrudstyven skaffede sig her adgang til et hus ved et bryde et vindue op med koben, hvorefter man gennemrodede huset for værdier.

 

Har du set mistænkelig færden på Havnegade i Asaa? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler