Nordjyllands ernæringsassistentelever dyster i talentkonkurrence i Aars

Foto: Hjørring Kommune.
dato

Nordjyllands dygtigste ernæringsassistentelever konkurrerer i Aars

Den kommende 2. maj 2024 vil HEG i Aars være vært for en spændende konkurrence, der søger at finde Nordjyllands dygtigste ernæringsassistentelever. Denne konkurrence skiller sig ud ved udelukkende at fokusere på talent inden for ernæring i Nordjylland og giver en unik platform for elever til at vise deres færdigheder.

Interessen for konkurrencen er bred, og fra EUC Nord kommer to talentfulde elever fra køkkenområdet i Hjørring for at repræsentere skolen. Holdet består af én førsteårselev sammen med en anden elev, der er tæt på at starte på sit tredje hovedforløb, hvilket viser både nyere og mere erfarne elevers engagement og talent inden for ernæringsområdet.

For at forberede sig til denne prestigefyldte begivenhed, vil eleverne deltage i specielle træningsessioner på EUC Nord. Under disse sessioner vil de have mulighed for at sparre direkte med deres undervisere, hvilket giver dem en unik mulighed for at finpudse deres teknikker og opnå værdifuld viden forud for konkurrencen.

Den fulde opbakning fra både kolleger og skole er garanteret, da et hold af kolleger planlægger at fylde en bil og tage turen til Aars for at støtte deres elever. Denne kollegiale støtte understreger sammenholdet og den fælles tro på elevernes evner og potentiale.

Denne konkurrence er ikke blot en udstillingsvindue for individuelle talenter, men også en testament til den høje standard af uddannelse inden for ernæring, som tilbydes i Nordjylland, specielt i Hjørring. Det lover godt for fremtidens ernæringsassistenter, der fra denne region viser, at de kan konkurrere på højt niveau.

http://hjoerring.dk/nyt-og-presse/nyheder/2024/apr/koekkenomraadet-repraesenteret-ved-nordjyllands-dygtigste-ernaeringsassistentelever

Kilde: Hjørring Kommune