Døgnrapporten i Vrå: torsdag den 26. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Vrå er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Skagen – Brand i villa

Torsdag formiddag kl. 10:54 udbrød der brand i en villa på Middelbanke i Skagen. Det viste sig, at der var gået ild i en vaskemaskine. Der var ikke fare for nogle mennesker ved branden.

 

Vrå – Motorcyklist kørte galt

Onsdag aften kl. 19:54 skete der et færdselsuheld på Vejbyvej i Vrå. En person kørte på en indregistreret motocross motorcykel med en anslået hastighed på 100 – 110 km/t. Pågældende mistede under en nedbremsning herredømmet over motorcyklen. Den skred ud og føreren pådrog sig mindre skader.

 

Vrensted – Indbrud håndværkerskur

I perioden mellem onsdag aften kl. 19:30 og torsdag morgen kl. 07:00 er der lavet indbrud i en skurvogn på en byggeplads på Kongsengene i Vrensted. Gerningsmanden havde brudt døren op til skuret med et koben, og der var spor efter at man havde forsøgt at knuse et vindue i skurvognen. Fra skurvognen blev der stjålet en del værktøj og forskellige materialer. Der fandtes ingen spor af gerningsmanden på stedet.
 

Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi